Welcome to my beauty blog

Beauty Naturalbeauty- intence & lashesBeauty.flower crown  Skærmbillede 2015-09-09 kl. 16.53.29 Skærmbillede 2015-09-09 kl. 16.53.40 Skærmbillede 2015-09-09 kl. 16.53.01 Skærmbillede 2015-09-09 kl. 16.52.27 IMG_9095

Dansk:

Jeg har i lang tid gået med tanken om at starte en Beauty Blog, og nu her den her –Wuhu! Jeg bruger rigtig meget min Instagram men jeg vil gerne vise Jer mere! Min Beauty Blog vil handle om alt fra billeder af det professionelle arbejde jeg laver, til makeup og hår billeder af mig selv. Jeg vil gerne inspirere dig og lære dig mere om makeup og hår. Men også guide dig i beauty-branchens mange fristelser. Det er ikke altid helt nemt at finde rundt i. Du er mere end velkommen til, at komme med ønsker til indlæg eller spørgsmål, så skal jeg gøre mit bedste for at få det med også.

Jeg glæder mig til at dele alt min viden & inspirere dig!

– Trine Juel


English:

I have for a long time wanted to start a beauty blog, and now it is here – Wuhu! I’m using my Instagram a lot, but I want to show you more then that. My Beauty Blog will be about all from professional projects to pictures of me with different makeup and hairstyles. I want to inspire & teach you about hair & makeup, but also guide you through the beauty industry many temptations. Because its not always easy to navigate around in. You are more then welcome to write wiches for blog post, or if you have any question. I will do my best to answer.

Im looking forward share my knowledge & inspire you!

– Trine Juel

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s